top of page
Leer ons kennen - DES Elektrotechniek

Over ons

Bij DES Elektrotechnieken zijn we gedreven door passie en expertise in alles wat met elektriciteit te maken heeft. Sinds onze oprichting hebben we ons gecommitteerd aan het leveren van hoogwaardige elektrische oplossingen voor zowel residentiële als commerciële klanten. 

DES Elektrotechniek

Over DES Eelektrotechniek

Uw partner in elektrotechnische oplossingen

Met meer dan 10 jaar ervaring en al 5 jaar actief in de sector, is DES Elektrotechniek dé autoriteit op het gebied van elektrotechniek. Onze uitgebreide deskundigheid stelt ons in staat om een breed scala aan hoogwaardige diensten aan te bieden aan een loyale groep klanten. Bij DES Elektrotechniek staan vakwerk, kwaliteit, flexibiliteit en werkplezier hoog in het vaandel, wat resulteert in de beste mogelijke dienstverlening voor onze klanten.

Inclusief laadpalen en groepenkasten

Totaalaanbieder van Elektrotechniek

Wij streven ernaar om uit te groeien tot een totaalaanbieder van elektrotechniek. Naast onze activiteiten op diverse terreinen zoals woningbouw, renovatie, domotica, utiliteit, camera beveiliging en duurzame oplossingen, zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van laadpalen en het installeren en onderhouden van groepenkasten. Onze constante zoektocht naar nieuwe technieken stelt ons in staat om te blijven evolueren binnen ons werkgebied, altijd met het doel om uw woning, bedrijfspand of winkelpand te verduurzamen en te voorzien van veilige elektrische installaties.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die gedreven wordt door passie, expertise en toewijding aan uitmuntendheid, dan bent u bij DES Elektrotechniek aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw elektrotechnische uitdagingen en doelstellingen.

Auto laadpaal installeren
Diego Kock - eigenaar DES Elektrotechniek

Diego Kock

Heb je meer vragen?

Algemeen directeur

bottom of page