top of page

Verlichting op maat: Onze professionele aanlegservice

Laat ons uw verlichting op maat aanleggen. Van sfeervolle interieurverlichting tot praktische buitenverlichting, wij zorgen voor een vakkundige installatie die aan uw wensen voldoet.

Breng het licht terug in huis

Op maat gemaakte verlichting

Bij DES Elektrotechniek bieden we op maat gemaakte verlichtingsoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en stijl. Ons ervaren team van elektriciens luistert naar uw wensen en ontwerpt een verlichtingsplan dat uw ruimte transformeert.

We begeleiden u bij elke stap van het proces, van concept tot installatie. Of het nu gaat om het creëren van een sfeervolle ambiance in uw woonkamer, het verlichten van werkruimtes in uw kantoor of het accentueren van uw buitenruimte, wij leveren hoogwaardige verlichting op maat.

Met oog voor detail en vakmanschap zorgen we voor een vakkundige installatie die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit. Laat ons uw verlichtingsdromen waarmaken en uw ruimte tot leven brengen met op maat gemaakte verlichting van DES Elektrotechniek.

op maat gemaakte verlichting

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk

electricien 6.jpg

01

Kennismaking met de eigenaar en woning

Voor we starten, leren we uw huis of pand kennen en maken we een plan op basis van uw behoeften en inspectie van de installatie.

electricien 7.jpg

02

Maatwerk elektrische oplossingen

We ontwikkelen een op maat gemaakt plan dat is afgestemd op uw specifieke elektrische behoeften en financiële mogelijkheden.

electricien 8.jpg

03

Deskundige elektriciens voor veilig vakwerk

Onze deskundige elektriciens garanderen vakmanschap en veiligheid, zodat uw project in goede handen is.

electricien 5.jpg

04

Grondige inspectie en nazorg

We voeren na afronding van het werk een grondige inspectie uit om te zorgen dat alles naar behoren werkt en aan uw verwachtingen voldoet.

Duurzame verlichting

Bescherm het milieu en je portemonnee

Kies voor duurzame verlichting

Kies voor duurzame verlichting en draag bij aan een groenere toekomst. Bij DES Elektrotechniek bieden we een breed scala aan energiezuinige en milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen. Door te kiezen voor LED-verlichting of andere energiezuinige alternatieven, verminder je niet alleen je energieverbruik, maar ook je ecologische voetafdruk. Onze deskundige team staat klaar om je te adviseren over de beste duurzame verlichtingsopties voor jouw behoeften en budget. Of het nu gaat om het verlichten van je huis, kantoor of buitenruimte, we hebben oplossingen die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn. Met duurzame verlichting investeer je niet alleen in de toekomst van onze planeet, maar bespaar je ook op lange termijn op energiekosten. Maak vandaag nog de overstap naar duurzame verlichting en geniet van de voordelen voor het milieu en je portemonnee.

Het verschil tussen traditionele en LED verlichting

Waarom kiezen voor LED verlichting?

Het verschil tussen normale verlichting en LED-verlichting is opmerkelijk. Terwijl traditionele gloeilampen veel energie verbruiken en snel moeten worden vervangen, biedt LED-verlichting een energiezuinige en duurzame oplossing. LED-lampen gaan veel langer mee en verbruiken aanzienlijk minder energie, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijker zijn, maar ook kostenbesparend op lange termijn. Bovendien produceren LED-lampen direct helder licht zonder opwarmtijd, en ze zijn verkrijgbaar in diverse kleurtemperaturen en ontwerpen voor verschillende toepassingen. Bij DES Elektrotechniek bieden we een breed scala aan hoogwaardige LED-verlichtingsopties, perfect geschikt voor zowel residentiële als commerciële doeleinden. Laat ons ervaren team je adviseren over de beste LED-verlichting voor jouw behoeften en geniet van de voordelen van efficiënte en duurzame verlichting.

image007 (1).jpg
Elektra LED verlichting ombouwen

Ombouwen naar LED verlichting

LED verlichting ombouwen

Bij DES Elektrotechniek begrijpen we het belang van energie-efficiëntie en kostenbesparing. Daarom bieden we een LED verlichting ombouwservice aan om uw bestaande verlichtingssysteem te upgraden naar moderne, energiezuinige LED-verlichting. Ons ervaren team zal uw huidige armaturen inspecteren en waar mogelijk ombouwen naar LED-technologie. Door over te stappen op LED-verlichting kunt u aanzienlijk besparen op energiekosten, omdat LED-lampen veel minder energie verbruiken dan traditionele verlichting. Bovendien gaan LED-lampen veel langer mee, wat resulteert in lagere onderhouds- en vervangingskosten op de lange termijn. Met onze LED verlichting ombouwservice kunt u genieten van helderder, efficiënter en duurzamer licht, terwijl u tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleint. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe u kunt profiteren van de voordelen van LED-verlichting in uw woning of bedrijf.

Onze projecten

Hier zijn wij trots op!

Bij DES Elektrotechniek voeren we diverse projecten uit, van woningbouw en utiliteit. Ontdek snel onze succesvol afgeronde projecten en zie zelf de diversiteit van onze expertise!

DES Elektrotechnieken heeft deze bedrijven al voorzien van elektriciteit!

Bessems Marketing Maastricht
Maastricht Marketing

Wij zijn werkzaam in héél Limburg!

Professionele verlichting op maat

Bij DES Elektrotechniek zijn we trots om onze hoogwaardige verlichting op maat aan te bieden aan klanten in heel Limburg.

Onze ervaren elektriciens begr