top of page
easee-home-2.jpeg

Easee laadpalen installeren

Met de groeiende vraag naar elektrische voertuigen groeit ook de behoefte aan geavanceerde laadinfrastructuur. In dit tijdperk van duurzame mobiliteit hebben wij als pioniers meerdere klanten voorzien van de innovatieve laadpalen van Easee, die niet alleen efficiënt laden mogelijk maken, maar ook geïntegreerde oplossingen bieden voor optimalisatie van energieverbruik.

Zonder ingewikkelde procedures

Binnen één dag geïnstalleerd!

Ons team van ervaren installateurs heeft met toewijding en vakmanschap gewerkt om deze installaties snel en zonder enige onderbreking te voltooien. Door onze efficiënte aanpak kunnen onze klanten genieten van het gemak van elektrisch laden zonder lange wachttijden of ingewikkelde procedures.

Deze projecten benadrukken niet alleen onze expertise in het installeren van laadinfrastructuur, maar ook onze toewijding aan het leveren van uitstekende service aan onze klanten. Bij DES Elektrotechniek streven we er altijd naar om projecten snel, betrouwbaar en met de hoogste kwaliteit uit te voeren. Ontdek snel meer en laat je verrassen door het product dat wij installeren en waarom het zo buitengewoon is.

electricien 26.jpg

Efficiëntie en Controle

Waarom Easee laadpalen perfect zijn!

Een essentieel onderdeel van onze aanpak is het combineren van de Easee-laadpalen met load balancing-technologie. Dit slimme kastje zorgt ervoor dat de laadpaal niet overbelast raakt, terwijl het tegelijkertijd de mogelijkheid biedt om de opgewekte energie van zonnepanelen direct naar de auto te sturen. Dit resulteert in een optimaal gebruik van beschikbare energiebronnen en minimaliseert de kosten voor het opladen.

Door load balancing te integreren met onze Easee-laadpalen, bieden we onze klanten niet alleen een handige manier om hun elektrische voertuigen op te laden, maar ook een systeem dat hun energiestromen optimaliseert. Het slimme kastje bewaakt voortdurend het energieverbruik en verdeelt de beschikbare stroom op een intelligente manier, waardoor overbelasting wordt voorkomen en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

electricien 27.jpg

Bekijk ook deze projecten

Hier zijn wij trots op!

Bij DES Elektrotechniek voeren we diverse projecten uit, van woningbouw en utiliteit. Ontdek snel onze succesvol afgeronde projecten en zie zelf de diversiteit van onze expertise!

bottom of page