top of page
electricien 23.jpg

Aanleg 23 nieuwe bedrijfsunits

In Sittard zijn 23 nieuwe bedrijfsunits verrezen, klaar om een scala aan ondernemers te huisvesten. Elk van deze multifunctionele units is uitgerust met een volledige elektrotechnische installatie, verzorgd door ons team van experts.

Van 0 naar 23

Wij stroomlijnen jouw bedrijfsunits!

Deze moderne units zijn voorzien van een uitgebreide elektrotechnische installatie, compleet verzorgd door ons team van experts. Van groepenkasten tot stopcontacten, alarmsystemen en verlichting, elk aspect van de elektrotechniek is met zorg en vakmanschap in eigen beheer aangelegd.

Binnen elk van de 23 bedrijfsunits in Sittard schuilt een geavanceerde elektrotechnische infrastructuur die de basis vormt voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Door een zorgvuldige planning en uitvoering hebben we een complete oplossing geboden voor alle elektrotechnische behoeften. Van groepenkasten tot stopcontacten, alarmsystemen en verlichting, elk onderdeel is nauwkeurig ontworpen en geïmplementeerd om te voldoen aan de hoogste normen van functionaliteit en betrouwbaarheid.

23 Bedrijfsunits realiseren in Sittard

Bekijk ook deze projecten

Hier zijn wij trots op!

Bij DES Elektrotechniek voeren we diverse projecten uit, van woningbouw en utiliteit. Ontdek snel onze succesvol afgeronde projecten en zie zelf de diversiteit van onze expertise!

bottom of page