top of page
groepenkast uitbreiden of vervangen

Groepenkast uitbreiden of vervangen

Heeft uw groepenkast een opknapbeurt nodig? Aarzel niet om een offerte bij ons aan te vragen. Een van onze medewerkers staat klaar om u deskundig advies te geven zodra u contact opneemt.

Binnen één dag geïnstalleerd bij u thuis!

Groepenkast van DES Elektrotechniek

Een groepenkast, ook wel verdeelinrichting genoemd, vormt het hart van uw elektrische systeem. Het verdeelt elektriciteit naar verschillende circuits in uw huis of bedrijfspand, waardoor u veilig en efficiënt gebruik kunt maken van elektrische apparaten. Of u nu een nieuwe groepenkast nodig heeft voor een nieuwbouw project of een bestaande wilt vervangen, wij bieden een breed scala aan opties die voldoen aan uw behoeften en budget.

Betrouwbare installatie

Duurzame investering op lange termijn

Voorbereid op stroomuitval

Volledig in lijn met de recentste veiligheidsstandaard 'NEN1010'

Gegarandeerd met 5 jaar garantie

groepenkast DES Elektrotechniek

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk

electricien 6.jpg

01

Kennismaking met de eigenaar en woning

Voor we starten, leren we uw huis of pand kennen en maken we een plan op basis van uw behoeften en inspectie van de installatie.

electricien 7.jpg

02

Maatwerk elektrische oplossingen

We ontwikkelen een op maat gemaakt plan dat is afgestemd op uw specifieke elektrische behoeften en financiële mogelijkheden.

electricien 8.jpg

03

Deskundige elektriciens voor veilig vakwerk

Onze deskundige elektriciens garanderen vakmanschap en veiligheid, zodat uw project in goede handen is.

electricien 5.jpg

04

Grondige inspectie en nazorg

We voeren na afronding van het werk een grondige inspectie uit om te zorgen dat alles naar behoren werkt en aan uw verwachtingen voldoet.

groepekast vervangen DES Elektrotechniek

Tijd voor vernieuwing!

Wanneer moet ik mijn groepenkast vervangen?

Uw groepenkast moet worden vervangen als deze verouderd is, niet voldoet aan de huidige veiligheidsnormen, of als u tekenen van slijtage opmerkt, zoals regelmatige stroomstoringen, oververhitte zekeringen of schakelaars, vreemde geuren, of visuele tekenen van corrosie. Het is ook raadzaam om uw groepenkast te overwegen te vervangen als u van plan bent om te renoveren, uw woning uit te breiden, of nieuwe apparatuur te installeren, om te zorgen dat uw elektrisch systeem aan uw behoeften blijft voldoen.

Bij DES Elektrotechniek staan wij paraat om u te adviseren en assisteren bij het vervangen van uw oude groepenkast. Onze deskundige elektriciens werken vlot en doeltreffend om u spoedig weer van stroom te voorzien. 

Investeer in veiligheid!

Oude stoppenkast vervangen

Indien uw groepenkast verouderd is of niet aan de huidige veiligheidsnormen voldoet, kan het vervangen ervan van cruciaal belang zijn om de veiligheid van uw elektrische systeem te waarborgen. Overweeg vervanging indien u merkt dat uw elektrische systeem niet meer aan uw energiebehoeften voldoet, als u regelmatig stroomstoringen ervaart, of als u merkt dat de groepenkast warm wordt of andere tekenen van slijtage vertoont.

 

Ook als u verbouwingen plant of nieuwe apparatuur installeert, kan het nodig zijn om uw groepenkast te upgraden. Bij ons vindt u deskundig advies en hoogwaardige vervangingsdiensten om ervoor te zorgen dat uw elektrische systeem veilig en betrouwbaar blijft.

oude stoppenkast vervangen

Een slimme investering voor de toekomst!

Waarom uw groepenkast uitbreiden?

groepenkast uitbreiden

Het uitbreiden van uw huidige groepenkast is een essentiële stap om tegemoet te komen aan de groeiende elektrische behoeften van uw huis. Met een grotere groepenkast kunt u extra circuits toevoegen om nieuwe apparaten of ruimtes te bedienen, zoals een nieuwe keuken, een kantoor aan huis of een uitbreiding van uw woning. Door onze professionele elektriciens in te schakelen, kan de groepenkast worden uitgebreid met nieuwe groepen en aardlekschakelaars om ervoor te zorgen dat uw elektrische systeem veilig en betrouwbaar blijft. Investeer in de uitbreiding van uw groepenkast om aan uw veranderende energiebehoeften te voldoen en uw huis up-to-date te houden. Hier zijn enkele redenen waarom het uitbreiden van uw groepenkast essentieel kan zijn:

Uitbreiding van het huis

Elektrische voertuigen

Extra stopcontacten

Veiligheidsupgrades

✔ Renovaties

✔ Installatie van zonnepanelen

✔ Modernisering van de keuken

✔ Onvoldoende groepen

Onze projecten

Hier zijn wij trots op!

Bij DES Elektrotechniek voeren we diverse projecten uit, van woningbouw en utiliteit. Ontdek snel onze succesvol afgeronde projecten en zie zelf de diversiteit van onze expertise!

DES Elektrotechnieken heeft deze bedrijven al voorzien van elektriciteit!

Bessems Marketing Maastricht
Maastricht Marketing