top of page

De elektricien van Maastricht en omstreken

Elektricien nodig voor elektra installatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Maastricht? Bij ons vindt u de expertise en toewijding die nodig zijn om al uw elektrische uitdagingen aan te pakken. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw groepenkast, het installeren van laadpalen, het verbeteren van uw elektrische installatie, het aanleggen van verlichting of het oplossen van storingen, onze professionele elektriciens staan voor u klaar. Naast deze services bieden we ook expertise op het gebied van beveiligingssystemen, krachtstroompunten, het vernieuwen van schakelmateriaal en nog veel meer.

Gecertificeerde veiligheidsexperts

Heldere en eerlijke offertes zonder verborgen kosten

✔ Volledige elektrische diensten, van installatie tot onderhoud.

 Streven naar 100% klanttevredenheid, elke keer opnieuw.

Elektrische installaties in Maastricht

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk

electricien 6.jpg

01

Kennismaking met de eigenaar en woning

We nemen de tijd om uw huis of pand te leren kennen en stellen we een plan op dat afgestemd is op uw behoeften.

electricien 7.jpg

02

Maatwerk elektrische oplossingen

We creëren een gepersonaliseerd plan dat perfect aansluit op uw individuele elektrische vereisten en financiële situatie.

electricien 8.jpg

03

Deskundige elektriciens voor veilig vakwerk

Met onze ervaren elektriciens verzekeren we vakmanschap en veiligheid, waardoor uw project in betrouwbare handen is.

electricien 5.jpg

04

Grondige inspectie en nazorg

Na voltooiing van het werk voeren we een uitgebreide inspectie uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

Elektricien in Maastricht

Voorbereiding op de toekomst

Efficiënte groepenkast uitbreiding

Moet uw elektrische systeem worden uitgebreid in Maastricht en omgeving? Bij DES Elektrotechniek bieden we deskundige groepenkastuitbreidingen die aansluiten bij uw behoeften en veiligheidsnormen. Of het nu gaat om een hoger energieverbruik door nieuwe apparaten, het vergroten van uw woning of bedrijfspand, of het vervangen van een verouderde groepenkast, wij hebben de expertise om dit naadloos te realiseren binnen één dag in Maastricht.

Binnen één dag geïnstalleerd bij u thuis!

Klaar voor elektrisch rijden? 

Maak de overstap naar elektrische mobiliteit moeiteloos met onze deskundige laadpaalinstallaties. Onze betrouwbare service staat garant voor efficiëntie en veiligheid, zowel thuis als op het werk. Vanaf het eerste contact tot de volledige installatie zijn we er voor u. Ontdek vandaag nog hoe wij uw locatie klaar kunnen maken voor de toekomst van elektrisch rijden! Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen wij voor een naadloze integratie van laadinfrastructuur, zodat u kunt genieten van het gemak van elektrisch laden, waar en wanneer u maar wilt.

Laadpaal laten installeren in Maastricht

De werkwijze bij DES Elektrotechniek

24-hours.png

24/7 Spoed elektricien

Voor dringende elektrische problemen, vertrouw op onze 24/7 spoed elektricien. Onze deskundige hulp staat klaar, dag en nacht, om snel en veilig elektrische noodsituaties op te lossen.

Betrouwbare elektricien in Maastricht

Betrouwbaar

Vertrouw op onze betrouwbare elektricien voor al uw elektrische behoeften. Met expertise en toewijding bieden we hoogwaardige diensten, van installaties tot reparaties.

Elektricien in Maastricht

Hoogwaardig gereedschap

Wij maken gebruik van hoogwaardig gereedschap voor elke klus. Van professionele handgereedschappen tot geavanceerde elektrische apparaten, wij bieden betrouwbare oplossingen.

Heeft u vragen over onze elektrische installaties of services? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Zonnepanelen laten installeren in Maastricht

Ontdek de voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen bij u thuis!

Wilt u profiteren van duurzame energie, besparen op uw elektriciteitskosten en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu? Als ervaren elektriciens zijn wij gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Met onze kennis en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen optimaal presteren, waardoor u het maximale rendement behaalt uit de kracht van de zon.

Benieuwd naar hoe zonnepanelen uw leven kunnen veranderen? Ontdek nu de voordelen van zonne-energie en laat de zon voor u werken!

Onze projecten

Hier zijn wij trots op!

Bij DES Elektrotechniek voeren we diverse projecten uit, van woningbouw en utiliteit. Ontdek snel onze succesvol afgeronde projecten en zie zelf de diversiteit van onze expertise!

DES Elektrotechnieken heeft deze bedrijven al voorzien van elektriciteit!

Bessems Marketing Maastricht
Maastricht Marketing

De diensten van DES Elektrotechniek

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Van groepenkasten tot elektrarenovaties en spoedopdrachten met onze 24/7 service, we zijn er altijd voor u. Ons ervaren team legt professioneel verlichting aan en plaatst laadpalen voor elektrische voertuigen. We bieden ook uitgebreide beveiligings- en controlesystemen om uw eigendommen te beschermen. Met onze expertise in zonnepanelen helpen we u graag bij het benutten van duurzame energiebronnen. Vertrouw op DES Elektrotechniek voor betrouwbare service, of het nu gaat om woningen, bedrijven of industriële projecten.

Camerabeveiliging in Maastricht

24/7 bescherming voor uw huis of bedrijf

Kies voor professionele camerabeveiliging

Bent u op zoek naar betrouwbare camerabewaking voor uw huis of bedrijf? Bij ons bent u aan het juiste adres. Als ervaren elektriciens bieden wij hoogwaardige oplossingen voor uw veiligheid. Met professionele installatie en advies op maat zorgen wij voor uw gemoedsrust. Laat ons team u helpen bij het kiezen en configureren van het perfecte camerasysteem. Bescherm uw eigendommen vandaag nog en neem contact met ons op voor op maat gemaakte camerabeveiliging.

Naast het bieden van hoogwaardige camerasystemen en professionele installatie, streven wij ernaar om uw veiligheidsbehoeften volledig te begrijpen. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het selecteren van de juiste camera's tot het configureren van het systeem op basis van uw specifieke wensen en situatie. Kies voor gemoedsrust en bescherm uw eigendommen met onze op maat gemaakte camerabeveiligingsoplossingen.

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!