top of page

De elektricien van Born en omstreken

Elektricien nodig voor elektra installatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Born? Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundigheid en toewijding om al uw elektrische behoeften aan te pakken. Of het nu gaat om het upgraden van uw groepenkast, het installeren van laadpalen, het verbeteren van uw elektrische systeem, het aanleggen van verlichting of het oplossen van storingen, onze professionele elektriciens staan klaar om u te helpen. Naast deze diensten bieden we ook expertise op het gebied van beveiligingssystemen, krachtstroompunten, het vernieuwen van schakelmateriaal en nog veel meer.

Gecertificeerde veiligheidsexperts

Heldere en eerlijke offertes zonder verborgen kosten

✔ Volledige elektrische diensten, van installatie tot onderhoud.

 Streven naar 100% klanttevredenheid, elke keer opnieuw.

Elektrisch bedrijf

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk

electricien 6.jpg

01

Kennismaking met de eigenaar en woning

We nemen de tijd om uw huis of pand te leren kennen en stellen we een plan op dat afgestemd is op uw behoeften.

electricien 7.jpg

02

Maatwerk elektrische oplossingen

We creëren een gepersonaliseerd plan dat perfect aansluit op uw individuele elektrische vereisten en financiële situatie.

electricien 8.jpg

03

Deskundige elektriciens voor veilig vakwerk

Met onze ervaren elektriciens verzekeren we vakmanschap en veiligheid, waardoor uw project in betrouwbare handen is.

electricien 5.jpg

04

Grondige inspectie en nazorg

Na voltooiing van het werk voeren we een uitgebreide inspectie uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

Groepenkast uitbreiding

Voorbereiding op de toekomst

Efficiënte groepenkast uitbreiding

Bent u van plan uw elektrische systeem uit te breiden in Born en omgeving? Bij DES Elektrotechniek bieden we deskundige uitbreiding van groepenkasten die voldoen aan uw behoeften en veiligheidsnormen. Of het nu gaat om een hoger energieverbruik door nieuwe apparaten, het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand, of het vervangen van een verouderde groepenkast, wij beschikken over de expertise om dit snel en efficiënt te realiseren, vaak zelfs binnen één dag in Born.

Binnen één dag geïnstalleerd bij u thuis!

Klaar voor elektrisch rijden? 

Maak de overstap naar elektrische mobiliteit zonder gedoe met onze professionele installaties van laadpalen. Onze betrouwbare service in Born en omgeving garandeert efficiëntie en veiligheid, zowel thuis als op het werk. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van de installatie staan we voor u klaar. Ontdek vandaag nog hoe wij uw locatie gereed kunnen maken voor de toekomst van elektrisch rijden! Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen wij voor een naadloze integratie van laadinfrastructuur, zodat u kunt genieten van het gemak van elektrisch laden, waar en wanneer u maar wilt.

Laadpaal laten installeren

De werkwijze bij DES Elektrotechniek

spoed elektricien

24/7 Spoed elektricien

Voor dringende elektrische problemen, vertrouw op onze 24/7 spoed elektricien. Onze deskundige hulp staat klaar, dag en nacht, om snel en veilig elektrische noodsituaties op te lossen.

Betrouwbare elektricien

Betrouwbaar

Vertrouw op onze betrouwbare elektricien voor al uw elektrische behoeften. Met expertise en toewijding bieden we hoogwaardige diensten, van installaties tot reparaties.

Elektricien in Maastricht met professioneel gereedschap

Hoogwaardig gereedschap

Wij maken gebruik van hoogwaardig gereedschap voor elke klus. Van professionele handgereedschappen tot geavanceerde elektrische apparaten, wij bieden betrouwbare oplossingen.

Heeft u vragen over onze elektrische installaties of services? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Zonnepanelen laten installeren

Ontdek de voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen bij u thuis!

Wilt u profiteren van duurzame energie, uw elektriciteitskosten verlagen en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu hebben? Als ervaren elektriciens in Born zijn wij gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen optimaal presteren, waardoor u het maximale rendement behaalt uit de kracht van de zon.

Benieuwd naar hoe zonnepanelen uw leven kunnen transformeren? Ontdek nu de voordelen van zonne-energie en laat de zon voor u werken!

Onze projecten

Hier zijn wij trots op!

Bij DES Elektrotechniek voeren we diverse projecten uit, van woningbouw en utiliteit. Ontdek snel onze succesvol afgeronde projecten en zie zelf de diversiteit van onze expertise!

DES Elektrotechnieken heeft deze bedrijven al voorzien van elektriciteit!

Bessems Marketing Maastricht
Maastricht Marketing

De diensten van DES Elektrotechniek

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Van groepenkasten tot elektrarenovaties en spoedopdrachten met onze 24/7 service, we zijn er altijd voor u. Ons ervaren team legt professioneel verlichting aan en plaatst laadpalen voor elektrische voertuigen. We bieden ook uitgebreide beveiligings- en controlesystemen om uw eigendommen te beschermen. Met onze expertise in zonnepanelen helpen we u graag bij het benutten van duurzame energiebronnen. Vertrouw op DES Elektrotechniek voor betrouwbare service, of het nu gaat om woningen, bedrijven of industriële projecten.

Camerabeveiliging in Maastricht

24/7 bescherming voor uw huis of bedrijf

Kies voor professionele camerabeveiliging

Bent u op zoek naar betrouwbare camerabewaking voor uw woning of bedrijf in Born? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als ervaren elektriciens bieden wij hoogwaardige oplossingen voor uw veiligheid. Met professionele installatie en advies op maat zorgen wij voor uw gemoedsrust. Laat ons team u begeleiden bij het kiezen en configureren van het ideale camerasysteem. Bescherm vandaag nog uw eigendommen en neem contact met ons op voor op maat gemaakte camerabeveiliging.

Naast het aanbieden van hoogwaardige camerasystemen en professionele installatiediensten in Born, streven we ernaar om uw veiligheidsbehoeften volledig te begrijpen. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het selecteren van de juiste camera's tot het configureren van het systeem volgens uw specifieke wensen en situatie. Kies voor gemoedsrust en bescherm uw eigendommen met onze op maat gemaakte camerabeveiligingsoplossingen.

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!